Orhaniye İlkokulu

Vizyon: Üstlendiği misyon çerçevesinde,eğitim çevresinde çağdaş,sosyal faaliyetleri ile aktif ve diğer eğitim kurumlarına öncü,kendi kendini sürekli yenileyen arayışçı bir yapı oluşturma çabası içindedir. Yaptığımız bütün faaliyetlerde katılımcılığı esas alan,istekli ve kararlı bir tutum sergilemek okulumuzun en önemli dinamiğini oluşturmaktadır.

Misyon: Eğitim öğretim faaliyetlerini yürüttüğü bölgenin eğitsel, kültürel teknoloji ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecek insanlar yetiştirerek ülke kalkınmasında uzun vadede önemli bir faktör olmaktır. Hedef kitle olarak sadece öğrenciler değil, taşımalı sistemle okulumuza bağlı olan vatandaşlarımızdır. Okul olarak yapılacak faaliyetlerde bilinçli yurttaşlığın bölgemizde etkin hale getirmek öncelikli amacımızdır.

Başarılar:

Saatler: 08.40 - 14.30
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Projeleri
Proje Çalışmaları: E-Twinning projeleri- Vizyon projeleri

WEB - https://orhaniyeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ORHANİYE KÖYÜ ORHANİYE KÜME EVLERİ ORHANIYE ILKOKUL VE ORTAOKUL BLOK NO 114 KEŞAN / EDİRNE

Yerleşim Yeri - Orhaniye Köyü

Ulaşım Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Keşan İlçe merkezine 22 km uzaklıktadır.